NYT SAATAVILLA! TILAUKSET: info@elamansana.fi tai soita +358 505392507

Jentezen Franklinin

Pelto täynnä timantteja

Löydä piilotetut aarteesi sieltä missä olet!

Oletko tilanteessa, jossa elämäsi suunnan, rohkaisun tai tyytyväisyyden etsiminen tuntuu hedelmättömältä? Luulit, että Jumala oli asettanut sinut paikkaan, jossa voit kasvaa ja kukoistaa, mutta nyt oletkin valmis heittämään pyyhkeen kehään. On kuitenkin olemassa jotain parempaa!

Sinä et tarvitse uutta puutarhaa – tarvitset
vain opetella kaivamaan aarteita elämäsi pellosta. Pastori ja kirjailija Jentezen Franklinin kirja, Pelto täynnä Timantteja auttaa sinua kaivamaan rikkauksia sieltä missä nyt olet. Voit etsiä ja löytää mahdollisuuksia kasvaa ja menestyä täällä ja nyt!

Uutuuskirja ohjaa sinua löytämään peltosi aarteet. Pastori Jentezen Franklin neuvoo, kuinka voit kantaa hedelmää, ja löytää perheeseesi, työhösi ja asuinpaikkaasi piilotetut mahdollisuudet. Jumalalla on täydellinen suunnitelma sinulle. Löydä Hänen parhaansa juuri siellä missä olet

Jentezen Franklin – Pelto täynnä Timantteja
ISBN 978-951-95273-4-5, ovh. 24 eur.

Jentezen Franklinin

Rakasta kuin sinua ei koskaan olisi satutettu

Tuntemasi kipu voi parantua

Ei ole salaisuus, että lähimmät ihmiset voivat satuttaa meitä syvimmin. Pettymyksen horjuttamana rakennamme sydämen ympärille muurit suojelemaan itseämme sydän suruilta – kuitenkin juuri nuo muurit peittävät näkyvistä toivon ja estävät meitä vastaanottamasta parantumista sekä kokemasta rakkautta.

Jakamalla oman kivuliaan kokemuksensa pastori ja New York Timesin bestseller kirjailija Jentezen Franklin auttaa sinua löytämään voimaa, rohkeutta ja motivaatiota rakastaa, ikään kuin et koskaan olisi särkynyt. Raamatullisten ja nykyelämän esimerkkien avulla hän käy läpi erilaisia pettymyksiä ja sydänsuruja ja vastaa kysymyksiin kuten Miksi minun enää pitäisi luottaa? Ja Voinko koskaan todella antaa anteeksi? 

Älä anna toisten toiminnan hallita sydämesi vointia. Tässä kirjassa on kaikki, mitä tarvitset repiäksesi alas omat muurisi, käydä läpi haavasi, korjata särkyneet ihmissuhteet ja löytää avoimen sydämen voima.

40Jentezen Franklin – Rakasta kuin sinua ei koskaan olisi satutettu
ISBN 978-951-95273-5-2, ovh. 26 eur.

Tilaa omasi Elämän Sanan Kustannus Oy:ltä täyttämällä alla oleva lomake huolellisesti. Painaessasi ”Lähetä tilaus” – nappia sinulle tulee kiitosviesti sähköpostiisi tilauksesta ja tilaus tulee meille käsiteltäväksi. Lähetämme sinulle mahdollisimman pian tilauksen vahvistuksen laskutustiedoilla sähköpostiin. Postitamme tilauksen annettuun osoitteeseen kun olemme vastaanottaneet maksun tilauksesta.

Seurakuntien kirjamyyntiin, sekä jälleenmyyjille Suomessa:
ERIKOISTARJOUS – Seurakuntien kirjamyyntiin 40% alennus
Kysy lisää info@elamansana.fi ja tilaa omasi.