Elokuu: Kuninkaallinen papisto

posted in: Kuukausikirje | 0

Papeille hän sanoi: ”Ottakaa liitonarkku ja kulkekaa kansan edellä.” (Joos. 3:6)

 

Jumalan kansalla on suuri tehtävä! Meidän tehtävänä on lähteä liikkeelle ja vallata luvattu maa. Herra etsii tänäänkin ihmisiä kuten Joosua, jotka ovat valmiita johtamaan ja näyttämään suuntaa eteenpäin. Sinä voit rohkaista kansaa ottamaan omakseen Jumalan lupaukset!

 

”Te sen sijaan olette valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo ja omaisuuskansa julistaaksenne hänen jaloja tekojaan, joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valoonsa” (1.Piet.2:9)

Meidät on uskon kautta Jeesukseen asetettu kuninkaalliseen asemaan. Uskon kautta olet pyhitetty. Olet valittu edustamaan Jumalaa ja julistamaan mitä Jeesus on tehnyt ristillä! Sinulla on suuri ja mahtava tehtävä. Uudenliiton papistona ja Jumalan omaisuuskansana sinun ja minun tehtävänä on viedä Jumalan läsnäolo kansan edellä koko maailmaan.

Ota paikkasi seurakunnassa ja tulet huomaamaan kuinka Jumala on uskollinen. Hän etsii palvelijoita, jotka ovat valmiita valtaamaan maata Jumalalle. Herra sanoo tänäänkin: ”Minä olen sinun kanssasi niin kuin minä olin Mooseksen kanssa”

Olet lämpimästi tervetullut Elämän Sana seurakuntaan! Tule kanssamme kohtaamaan Herraamme ja tunnustamaan Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra!

 

Kristuksen rakkaudella,

 

Sami ja Tiina Hartikainen