Heinäkuu: Jumalan lapset

posted in: Kuukausikirje | 0

Usko Jeesukseen, uudestisyntyminen ja pelastusvarmuuden saaminen on suurin ihme mikä ihmistä voi kohdata! Jumalan suuresta armosta meistä tulee Hänen lapsiaan. Taivaallisen Isän rakkaus koskettaa jokaista, joka on ottanut Jeesuksen vastaan.

 

”Rakkaani, nyt me olemme Jumalan lapsia, eikä vielä ole käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän ilmestyy, sillä me saamme nähdä hänet sellaisena kuin hän on” (1.Joh.3:2)

 

Jumalan lapsina me kasvamme ja löydämme paikkamme Hänen suunnitelmassaan. Jeesuksen seuraaminen muuttaa pysyvästi meitä. Kaikki se hyvä, mikä on syntynyt Jumalasta, loistaa elämämme kautta entistä kirkkaammin.

 

Jumalan lapset tarvitsevat ja kasvavat parhaiten Jumalan läsnäolossa. Siksi me tarvitsemme kokea uudelleen Pyhän Hengen virvoittavaa läsnäoloa. Seurakunnan rakastavassa ilmapiirissä vahvistumme ja voimme rohkeasti olla sellaisia kuin Jeesus on.

 

Jumalan lapsena olet uskosi kautta voittaja! Kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa tämän maailman.

 

Olet lämpimästi tervetullut Elämän Sana seurakuntaan! Tule kanssamme kohtaamaan Herraamme ja tunnustamaan Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra!

 

Kristuksen rakkaudella,
Sami ja Tiina Hartikainen