Huhtikuu: Uskonpuhdistus

posted in: Kuukausikirje | 0

Uskonpuhdistus

Uskonsankarit ennen meitä eivät olleet vain kapinallisia uudistajia, vaan he olivat niitä, jotka löysivät henkilökohtaisen uskon ja totuuden Jumalan muuttumattomasta sanasta. Kutsun vastaanottamista on aina edellyttänyt, että ihminen kohtaa Jumalan henkilökohtaisella tasolla!

Uskonsankarit silloin ja nyt saavat kutsun ja tehtävän Herran puhuttelussa. Jumala toimii samoin tänä päivänä. Kaikkivaltias Jumala haluaa tehdä liiton meidän kanssamme. Herra ei tee liittoa sinun kirkkokuntasi tai vanhempiesi tai kenenkään muunkaan kuin sinun itsesi kanssa. Herra etsii ennen kaikkea henkilökohtaista suhdetta sinuun.

”Herra ei tehnyt tätä liittoa isiemme kanssa, vaan meidän kanssamme, jotka olemme tässä tänä päivänä, kaikkien meidän, jotka elämme” (5.Moos. 5:3)

Henkilökohtainen ja elävä suhde Jeesukseen tekee uskostamme Jumalaan elävää. Hän on uskomme alkaja ja myös sen täydelliseksi tekijä. Olet lämpimästi tervetullut Elämän Sana seurakuntaan. Tule kanssamme kohtaamaan Herraamme ja vahvistumaan yhteisestä uskostamme!

Kristuksen rakkaudella,
Sami ja Tiina Hartikainen