Kiitämme kaikkia toimintaamme osallistuneita kuluneesta vuodesta, ja toivotamme armorikasta Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhlaa.

Nähdään taas sunnuntaina 2.1.2022!

Voit seurata Turun Elämän Sanan live-lähetyksiä Facebook Liven kautta. Live lähetyksen seuraaminen ei vaadi facebook:iin kirjautumista. Facebook:n ponnahdusikkunan ilmestyessä paina tekstiä ”Ei nyt” vihreän ”Luo uusi tili”-painikkeen alta.


Tervetuloa Elämän Sana Jämsään

Hei! Olemme Heikki ja Maria Lehikoinen Kangasalta ja olemme Jämsän pastoripari!
Olemme kokeneet Jumalan armoa ja johdatusta tulla palvelemaan Hänen valtakuntaansa jämsäläisten uskovien yhteydessä. Haluamme ennen kaikkea tuoda ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kaikille, niin Jämsän seudulla, kuin kauempanakin ja olla osaltamme rakentamassa Hänen seurakuntaansa ja vahvistamassa Hänen seuraajiaan.
Uskomme, että Jumalalla on paljon hyvää meitä kaikkia varten ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toivotamme kaikki tervetulleeksi seurakuntaamme rakentumaan Jumalan läsnäolossa ja nauttimaan uskovien yhteydestä!
Terveisin,
Heikki ja Maria Lehikoinen

Nähdään Jumalanpalveluksessa

Sunnuntaisin klo 16 kokoonnumme koko seurakuntana yhteiseen Jumalanpalvelukseen, joka on viikon kohokohta! Olet tervetullut mukaan, olipa elämän tilanteesi mikä tahansa! Jumalan rakkaus ja elämä kuuluu kaikille! Me varaamme sinulle paikkaa 🙂
Lapsille on myös sunnuntaisin pyhäkoulu.
Nähdään sunnuntaina!
Elämän Sana Jämsä
Koskentie 1, 3.kerros
42100 Jämsä

Tulethan vain oireettomana. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ja vältäthän lähikontakteja. Tiloissamme on käsienpesumahdollisuus wc-tiloissa ja käsidesiä, sekä maskisuosituksen vuoksi myös maskeja.

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 16

Maanantaisin rukous klo 17

Perjantaisin rukous klo 17

Tervetuloa!

linkkipalkki

Elämän Sana Jämsän pastori Heikki rohkaisee meitä Jumalan avusta

Elämän Sana Jämsän pastori Heikki rohkaisee meitä rakentamaan elämämme Jumalan Sanan ja Pyhän Hengen tuomaan uskon varmuuteen.

Elämän Sana Jämsän pastori Heikki rohkaisee meitä tänä päivänä vaeltamaan Pyhässä Hengessä, koska Jumalan Henki tuo Jumalan totuuden ja rauhan meille.

Äitienpäivänä 10.5.2020 Elämän Sana Jämsän pastori Heikki muistutti että tässä on pohjimmiltaan kyse meidän suhteestamme Jumalaan, joka meillä on Hänen lapsinaan

Pastori Heikin rohkaisua tulevalle viikolle (su 3.5.2020). Muista että Jumala ei ole etänä sinusta, vaan Hän haluaa olla lähellä sinua!

Rohkaisua ja Sanaa tulevalle viikolle Elämän Sana Jämsän pastorilta 26.4.2020.

Rohkaisua ja Sanaa Jämsän Elämän Sanan pastoriparilta sunnuntaille 19.4.2020.

Katso Jämsän Elämän Sanan pastorin Heikki Lehikoisen saarna Jumalan äärimmäisestä rakkaudesta sunnuntaille 12.4.2020.

Katso Jämsän Elämän Sanan pastorin Heikki Lehikoisen terveiset palmusunnuntailta 5.4.2020.

Nyt on aika etsiä Herraa ja herätä valvomaan, sekä panostamaan Jumala suhteeseen.

Katso Jämsän Elämän Sanan pastorin Heikki Lehikoisen terveiset tältä sunnuntailta 29.3.2020. 🙂 


Ylistys Jumalalle – opetussarja