Toukokuu: Nöyryys

posted in: Kuukausikirje | 0

”Nöyrtykää Herran edessä, niin hän korottaa teidät” (Jaak. 4:10).

Jumala on ylpeitä ja ylpeyttä vastaan, mutta on armollinen nöyriä kohtaan. Siunaus tulee elämäämme, kun nöyrrymme Jumalan edessä. Herra kääntää katseensa niiden puoleen, joilla on nöyrä ja särkynyt henki ja arka tunto Hänen sanansa edessä!

Jeesus näytti elämässään ja vaelluksessaan nöyryyden ja kunnioituksen esimerkin, jota me jokainen voimme seurata. Hän näytti kuinka Jumala antaa elämän ja virvoittaa nöyrien hengen. Jeesus osoitti rakkautensa ja voimansa ennen kaikkea nöyryyden kautta.

”Hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, aina ristinkuolemaan asti” (Fil.2:8).

Suuri Jumalan salaisuus on, että nöyryyden palkintona onkin valta ja suuruus. Mutta usein ne, jotka etsivät valtaa tai asemaa,  jäävät sitä vaille, kun taas Jumalaa kunnioittavat korotetaan.

Jeesus on korkealle korotettu ja Hänelle on annettu asema ja nimi, joka on kaikkien nimien yläpuolella, niin että jokaisen polven on notkistuttava Jeesuksen nimeen!

Olet lämpimästi tervetullut Elämän Sana seurakuntaan! Tule kanssamme kohtaamaan Herraamme ja tunnustamaan Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra!

Kristuksen rakkaudella,

Sami ja Tiina Hartikainen