Tammikuu: Mitä meidän pitää tehdä?

posted in: Kuukausikirje | 0

Mitä meidän pitää tehdä?

Jumalan lähettämänä Johannes Kastaja todisti Jeesuksesta. Kaikkialla vaeltaessaan hän valmisti tietä Herrallemme Jeesukselle tulla kansansa keskelle. Ihmiset vaelsivat Johanneksen luo erämaahan kuullakseen Jumalan sanaa. Johannes huusi:

”Tehkää hedelmää jossa kääntymyksenne näkyy!” (Matt.3:8)

Sanoma tavoitti monien sydämet ja silloin ihmiset alkoivat kysellä: Mitä meidän pitää tehdä?

Seisomme uuden vuoden kynnyksellä. Vuosi 2017 on meille vielä suurelta osin arvoitus. Mitä kaikkea tämä vuosi tuokaan tullessaan? Odotuksemme voivat olla hyvin erilaisia ja tulevaisuus voi olla täynnä yllätyksiä, mutta Jumala on aina hyvä ja uskollinen! Emme tiedä kaikkea, mutta silti voimme valmistautua kaikkeen. Jeesus kutsuu meitä seuraamaan häntä uskossa Häneen!

”Mehän vaellamme uskossa, emme näkemisessä” (2.Kor.5:7)

Olosuhteet muuttuvat, mutta Jumala ja hänen lupauksensa eivät muutu koskaan.

Kauan sitten kansa kysyi Johannes Kastajalta ja ehkä tänään sinä kysyt samoin: mitä minun pitää tehdä? Kuinka valmistautua tulevaan, kuinka voimme olla hedelmällisiä vuonna 2017 ?

Jumalan ehtymättömät lupaukset ovat voimassa tänäänkin! Kaikki on mahdollista, sille joka uskoo! Kun alamme tehdä hyvää, rukoilla ja rakastaa. Silloin uskosi näkyy sinun teoissasi. Olkoon vuosi 2017 sinun elämässäsi täynnä hyvää hedelmää joka tuottaa kunniaa Jumalalle!

Kristuksen rakkaudella,
Sami ja Tiina Hartikainen