Ilmoittaudu nyt syksyllä 2019 alkavaan raamattukouluun

posted in: Raamattukoulu | 0

Meillä on ilo ilmoittaa että meillä Elämän Sanassa alkaa syksyllä 2019 raamattukoulu Turussa.

”Tartu opetukseen äläkä hellitä,
säilytä se huolellisesti, se on
sinun elämäsi” Snl. 4:13

Aikataulu

Syyslukukausi alkaa 20.8. ja päättyy 19.12. mennessä. Lähiopetuspäivät ti-to 8.30-13, to 17.10. on syyslomapäivä. Käytännön palveluharjoituksia on mahdollisuus suorittaa omassa srk:ssa sopimuksen mukaan.

Oppiaineet

Oppiaineina ovat mm. Usko (joka muuttaa maailman), Johdanto Vanhaan- ja Uuteen testamenttiin, Jumalan luonne, Parantuminen, Pyhä Henki ja Hänen lahjansa, Israel, Lähetystyö, Vanhurskaus, Rukous, Evankeliointi ym. Syksyn aikana Raamatun lisäksi 3 kirjaa.

Opetus

Opettajatiimi koostuu kokeneista pastoreista ja opettajista, tiimissä mm. neljä raamattukoulun rehtorina palvelevaa/palvellutta opettajaa. Lukukauden aikana on mielenkiintoisia vierailijoita, ja mahdollisuus osallistua tiimi/lähetysmatkalle. Oppitunnit alkavat aamuisin rukouksella ja ylistyksellä.

Kustannukset

169 euroa/lukukausi sisältäen materiaalit ja opetuksen. Huom! Uskonfestivaalin aikana jaetaan lisätietoja sekä stipendejä alkavaan koulutukseen!

Imoittaudu

Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen ELÄMÄN SANA-seurakunta, Helsinginkatu 21, 20100 TURKU tai sähköpostilla info(at)elamansana.fi

Lisätietoja raamattukoulusta puhelimitse 020 1980700 tai sähköpostilla info(at)elamansana.fi.

Voit ladata raamattukouluhakemuspohjan ja suosituskirjepohjan pdf-tiedostoina alla olevista linkeistä.
Tulosta pohjat sekä täytä hakemus, ja anna suosittelijalle täytettäväksi suosituskirje. Huomioithan, että hakija lähettää hakemuksen, ja suosittelija suosituksen.