Uusi lukuvuosi alkaa 6.9.2021!

posted in: Raamattukoulu | 0

Elämän Sanan 2019 uudelleen alkanut raamattukoulu jatkuu myös syksyllä 2021. Tarjolla on nyt myös 2.-lukuvuosi 1.-lukuvuoden suorittaneille.

Opetuspäivät ovat pääsääntöisesti maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 8.30-13.00. Tarvittaessa opetusta on myös muina päivinä. Ilmoittaudu mukaan opiskelemaan.

Elämän Sanan Raamattukoulun näky on varustaa Jumalan kansa uskon sanalla, ja näyttää mitkä hengelliset aseet Jumala on kansalleen antanut, sekä opettaa heitä käyttämään niitä, ja lähettää heidät voitokkaaseen taisteluun Herralle!

Panosta itseesi ja luo vahva perustus elämällesi, varustautumalla Jumalan Sanalla!

”Tartu opetukseen äläkä hellitä, säilytä se huolellisesti, se on sinun elämäsi”

Snl. 4:13

Alkamisajankohta

Uusi lukuvuosi alkaa Turussa 6.9.2021.

1.-lukuvuoden oppiaineet

Oppiaineina ovat: Usko joka voittaa maailman, Vanhurskaus, Raamatun inspiraatio ja auktoriteetti, Rukous, Ylistys, Evankeliointi, Johdanto Vanhaan- ja Uuteen Testamenttiin, Jeesuksen elämä ja palvelutyö, Parantuminen, Palvelulahjat, Lähetystyö, Yliluonnollinen seurakunta, Taloudellinen vapaus, Herätyksen periaatteet, Uskovan auktoriteetti, Veriliitto ja Israel

2.-lukuvuosi

2.-lukuvuosi on suunnattu 1.-lukuvuoden Elämän Sanan raamattukoulussa käynneille. Se syventää jo opittuja aiheita sekä teoriassa että käytännössä, ja auttaa löytämään oman paikkansa Herran työssä.

Opetus

Opettajatiimi koostuu kokeneista pastoreista ja opettajista, tiimissä mm. neljä raamattukoulun rehtorina palvelevaa/palvellutta opettajaa. Lukukauden aikana on mielenkiintoisia vierailijoita, ja mahdollisuus osallistua tiimi/lähetysmatkalle. Oppitunnit alkavat aamuisin rukouksella ja ylistyksellä.

Kustannukset

120€ / syyslukukausi ja 150€ / kevätlukukausi

Imoittaudu

Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen ELÄMÄN SANA-seurakunta, Helsinginkatu 21, 20100 TURKU tai sähköpostilla info(at)elamansana.fi

Lisätietoja raamattukoulusta puhelimitse 020 1980701 tai sähköpostilla info(at)elamansana.fi.

Voit ladata raamattukouluhakemuspohjan ja suosituskirjepohjan pdf-tiedostoina alla olevista linkeistä.




Tulosta pohjat sekä täytä hakemus, ja anna suosittelijalle täytettäväksi suosituskirje. Huomioithan, että hakija lähettää hakemuksen, ja suosittelija suosituksen.