Raamattukoulu jatkuu myös keväällä 2020

posted in: Raamattukoulu | 0

Meillä on ilo ilmoittaa että meillä Elämän Sanassa syksyllä 2019 Turussa alkanut raamattukoulu jatkuu myös keväällä 2020. Ilmoittaudu mukaan opiskelemaan.

”Tartu opetukseen äläkä hellitä,
säilytä se huolellisesti, se on
sinun elämäsi” Snl. 4:13

Aikataulu

Syyslukukausi alkaa 20.8. ja päättyy 19.12. mennessä. Lähiopetuspäivät ti-to 8.30-13, to 17.10. on syyslomapäivä. Käytännön palveluharjoituksia on mahdollisuus suorittaa omassa srk:ssa sopimuksen mukaan. Kevätlukukauden ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Oppiaineet

Oppiaineina ovat mm. Usko (joka muuttaa maailman), Johdanto Vanhaan- ja Uuteen testamenttiin, Jumalan luonne, Parantuminen, Pyhä Henki ja Hänen lahjansa, Israel, Lähetystyö, Vanhurskaus, Rukous, Evankeliointi ym. Syksyn aikana Raamatun lisäksi 3 kirjaa.

Opetus

Opettajatiimi koostuu kokeneista pastoreista ja opettajista, tiimissä mm. neljä raamattukoulun rehtorina palvelevaa/palvellutta opettajaa. Lukukauden aikana on mielenkiintoisia vierailijoita, ja mahdollisuus osallistua tiimi/lähetysmatkalle. Oppitunnit alkavat aamuisin rukouksella ja ylistyksellä.

Kustannukset

169 euroa/lukukausi sisältäen materiaalit ja opetuksen. Huom! Uskonfestivaalin aikana jaetaan lisätietoja sekä stipendejä alkavaan koulutukseen!

Imoittaudu

Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen ELÄMÄN SANA-seurakunta, Helsinginkatu 21, 20100 TURKU tai sähköpostilla info(at)elamansana.fi

Lisätietoja raamattukoulusta puhelimitse 020 1980700 tai sähköpostilla info(at)elamansana.fi.

Voit ladata raamattukouluhakemuspohjan ja suosituskirjepohjan pdf-tiedostoina alla olevista linkeistä.
Tulosta pohjat sekä täytä hakemus, ja anna suosittelijalle täytettäväksi suosituskirje. Huomioithan, että hakija lähettää hakemuksen, ja suosittelija suosituksen.