Syyslukukausi alkaa syyskuussa 2023!

posted in: Raamattukoulu | 0

Elämän Sanan raamattukoulu jatkuu syksyllä 2023. Syyslukukausi alkaa syyskuussa. Raamattukoulu toimii yhteistyössä Hope for the Nations Bible Centre kanssa. 

Opetuspäivät ovat pääsääntöisesti tiistai –  perjantai klo 9 -13.15.  Ilmoittaudu heti mukaan opiskelemaan.

Elämän Sanan Raamattukoulun näky on varustaa Jumalan kansa uskon sanalla, ja näyttää mitkä hengelliset aseet Jumala on kansalleen antanut, sekä opettaa heitä käyttämään niitä, ja lähettää heidät voitokkaaseen taisteluun Herralle!

Panosta itseesi ja luo vahva perustus elämällesi, varustautumalla Jumalan Sanalla!

”Tartu opetukseen äläkä hellitä, säilytä se huolellisesti, se on sinun elämäsi”

Snl. 4:13

Alkamisajankohta

Syyslukukausi alkaa Turussa syyskuussa 2023.

Raamattukoulun oppiaineet

Oppiaineina ovat mm.: Usko joka voittaa maailman, Vanhurskaus, Raamatun inspiraatio ja auktoriteetti, Rukous, Ylistys, Evankeliointi, Johdanto Vanhaan- ja Uuteen Testamenttiin, Jeesuksen elämä ja palvelutyö, Parantuminen, Palvelulahjat, Lähetystyö, Yliluonnollinen seurakunta, Taloudellinen vapaus, Herätyksen periaatteet, Uskovan auktoriteetti, Veriliitto ja Israel

Opetus

Opettajatiimi koostuu kokeneista kansainvälisistä pastoreista ja opettajista. Lukukauden aikana on mielenkiintoisia vierailijoita, ja mahdollisuus osallistua tiimi/lähetysmatkalle. Oppitunnit alkavat aamuisin rukouksella ja ylistyksellä. Opetus on monimuoto opetusta ja Raamattukoulun lähiopetukseen voi osallistua useilta paikkakunnilta (Turku, Jämsä, Lahti ja Isojoki) ja osan opetuksesta voi seurata Zoomin välityksellä. 

Imoittaudu

Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen ELÄMÄN SANA-seurakunta, Helsinginkatu 21, 20100 TURKU tai sähköpostilla info(at)elamansana.fi

Lisätietoja raamattukoulusta puhelimitse 050 5392507 tai sähköpostilla info(at)elamansana.fi.

Voit ladata raamattukouluhakemuspohjan ja suosituskirjepohjan pdf-tiedostoina alla olevista linkeistä.

Tulosta pohjat sekä täytä hakemus, ja anna suosittelijalle täytettäväksi suosituskirje. Huomioithan, että hakija lähettää hakemuksen, ja suosittelija suosituksen.  
Tulosta pohjat sekä täytä hakemus, ja anna suosittelijalle täytettäväksi suosituskirje. Huomioithan, että hakija lähettää hakemuksen, ja suosittelija suosituksen.