Raamattukoulu jatkuu myös keväällä 2020

posted in: Raamattukoulu | 0

Elämän Sanassa syksyllä 2019 Turussa alkanut raamattukoulu jatkuu myös keväällä 2020. Ilmoittaudu mukaan opiskelemaan.

”Tartu opetukseen äläkä hellitä,
säilytä se huolellisesti, se on
sinun elämäsi” Snl. 4:13

Aikataulu

Kevätlukukausi alkaa 7.1.2020 ja päättyy 28.5.2020 mennessä. Lähiopetuspäivät ti-to 8.30-13. Käytännön palveluharjoituksia on mahdollisuus suorittaa omassa srk:ssa sopimuksen mukaan. Kevätlukukauden tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Oppiaineet

Oppiaineina ovat mm. Johdanto Uuteen Testamenttiin, Avioliitto ja perhe, Parantuminen 2, Pyhä Henki ja Hänen lahjansa, Israel, Lähetystyö, Palvelulahjat, Rukous, Evankeliointi ym.

Opetus

Opettajatiimi koostuu kokeneista pastoreista ja opettajista, tiimissä mm. neljä raamattukoulun rehtorina palvelevaa/palvellutta opettajaa. Lukukauden aikana on mielenkiintoisia vierailijoita, ja mahdollisuus osallistua tiimi/lähetysmatkalle. Oppitunnit alkavat aamuisin rukouksella ja ylistyksellä.

Kustannukset

189 euroa / kevätlukukausi sisältäen kirjamateriaalit ja opetuksen.

Imoittaudu

Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen ELÄMÄN SANA-seurakunta, Helsinginkatu 21, 20100 TURKU tai sähköpostilla info(at)elamansana.fi

Lisätietoja raamattukoulusta puhelimitse 020 1980701 tai sähköpostilla info(at)elamansana.fi.

Voit ladata raamattukouluhakemuspohjan ja suosituskirjepohjan pdf-tiedostoina alla olevista linkeistä.
Tulosta pohjat sekä täytä hakemus, ja anna suosittelijalle täytettäväksi suosituskirje. Huomioithan, että hakija lähettää hakemuksen, ja suosittelija suosituksen.