Huom! Poikkeustilan aikana osallistu Jumalanpalvelukseen Facebook Liven kautta!

Live lähetyksen seuraaminen ei vaadi facebook:iin kirjautumista. Facebook:n ponnahdusikkunan ilmestyessä paina tekstiä ”Ei nyt” vihreän ”Luo uusi tili”-painikkeen alta.


Katso tästä Turun Elämän Sanan Jumalanpalvelus ja pastori Sami Hartikaisen saarna viime sunnuntailta 5.4.2020. 


Hei, tule käymään!

Sunnuntaisin klo 11 Jumalanpalvelus

Löydät meidät Turusta osoitteessa Helsinginkatu 21.


Tervetuloa Elämän Sana Turkuun

Jumala kutsuu meitä yhdessä seuraamaan Jeesusta. Herra on kutsunut meitä rakentamaan vahvan seurakunnan. Seurakuntana olemme osa Kristuksen ruumista ja samalla osa suurta ulos kutsuttujen joukkoa. Herra kutsuu ja kokoaa kansaansa rakentumaan yhteisestä uskosta. Hänen seurassaan me muutumme. Hänen läsnäolossaan Jumalan rakkaus tekee työtä sydämessämme.
Olet enemmän kuin tervetullut mukaamme, vaeltamaan Jeesuksen jalanjäljissä. Tule ja kiinnitä katseesi Jeesukseen, ja astu sisään matkalle elämäsi seikkailuun!
Kristuksen rakkaudella,
Sami ja Tiina Hartikainen, Pastoripari

Nähdään Jumalanpalveluksessa

Olet tervetullut viettämään aikaa kanssamme ikään, sukupuoleen tai taustaan katsomatta. Tilaisuuden aikana meillä on myös lapsille pyhäkoulu. Rukous, ylistys ja raamatun sanan innostava, vahva julistus sekä rukouspalvelu ovat keskeisiä osia Jumalanpalvelustamme. Tule ja rohkaistu Jumalan Sanasta Pyhän Hengen läsnäolossa!
Nähdään sunnuntaina!
HUOM! Poikkeustilan aikana Facebook Liven kautta!
Elämän Sana Turku
Helsinginkatu 21
20100 Turku

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 11

Pe 10.4. ”Minun tähteni” Jeesuksen viimeiset hetket ristillä

Su 12.4. Sami ja Tiina Hartikainen

Su 19.4. Sami ja Tiina Hartikainen


Keskiviikko rukous klo 15


Leipähuone-illat joka keskiviikko klo 18

Keskiviikko-iltaisin saat kuulla evankeliumia Jeesuksesta. Leipähuone-illassa jaamme yhteistyössä Operaation ruokakassi ry:n kanssa ilmaisia ruokakasseja, sekä tarjoamme kahvia tai teetä ja iltapalaa kaikille tulijoille.

HUOM! Vallitsevassa poikkeustilassa, jaamme valmiita ruokakasseja ovelta keskiviikkoisin. (ei tilaisuutta, eikä kahvia ja iltapalaa)

Paljon hyvää ruokaa tarjolla jokaiselle nälkäiselle ja janoiselle. Tervetuloa!