Lisää tietoa klikkaa kuvaa

Hei, tule käymään!

Sunnuntaisin klo 11 kokoonnumme yhteiseen jumalanpalvelukseen.

Löydät meidät Turusta osoitteessa Helsinginkatu 21.


Tervetuloa Elämän Sana Turkuun

Jumala kutsuu meitä yhdessä seuraamaan Jeesusta. Herra on kutsunut meitä rakentamaan vahvan seurakunnan. Seurakuntana olemme osa Kristuksen ruumista ja samalla osa suurta ulos kutsuttujen joukkoa. Herra kutsuu ja kokoaa kansaansa rakentumaan yhteisestä uskosta. Hänen seurassaan me muutumme. Hänen läsnäolossaan Jumalan rakkaus tekee työtä sydämessämme.
Olet enemmän kuin tervetullut mukaamme, vaeltamaan Jeesuksen jalanjäljissä. Tule ja kiinnitä katseesi Jeesukseen, ja astu sisään matkalle elämäsi seikkailuun!
Kristuksen rakkaudella,
Sami ja Tiina Hartikainen, Pastoripari

Nähdään Jumalanpalveluksessa

Olet tervetullut viettämään aikaa kanssamme ikään, sukupuoleen tai taustaan katsomatta. Tilaisuuden aikana meillä on myös lapsille pyhäkoulu. Rukous, ylistys ja raamatun sanan innostava, vahva julistus sekä rukouspalvelu ovat keskeisiä osia Jumalanpalvelustamme. Tule ja rohkaistu Jumalan Sanasta Pyhän Hengen läsnäolossa!
Nähdään sunnuntaina!

Elämän Sana Turku
Helsinginkatu 21
20100 Turku

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 11

Su 30.6. Sami ja Tiina Hartikainen
Su 7.7. Suomen Uskonfestivaali 2019
Su 14.7. Simon Abrams
Su 21.7. Marja Segerholm

Suomen Uskonfestivaali kesän paras viikko!
3.-7.7.2019

Torstaisin evankelionti

Perjantaisin rukous klo 18


Leipähuone-illat keskiviikkoisin, joka keskiviikko klo 18. Kesätauko ke 12.6. jälkeen. Aloitamme syksyllä ke 7.8. klo 18

HUOM! ke 3.7. extra – Leipähuone-ilta Suomen Uskonfestivaalien yhteydessä! Mukana mm. Pia Lind – Ruotsista. Uskon sanaa, ruokakassit ja iltapalaa.

Tervetuloa!

Keskiviikko-iltaisin saat kuulla evankeliumia Jeesuksesta. Leipähuone-illassa jaamme yhteistyössä Operaation ruokakassi ry:n kanssa ilmaisia ruokakasseja, sekä tarjoamme kahvia tai teetä ja iltapalaa kaikille tulijoille.
Paljon hyvää ruokaa tarjolla jokaiselle nälkäiselle ja janoiselle. Tervetuloa!